Vi är så glada över att vi nu också säljer Dethleffs hos oss!

Ett husvagnsföretag som står för högsta kvalite, förstklassiskt utförande, säkerhet och semesterglädje!

Dethleffs har tillverkat husvagnar och husbilar i över 80år, då Arist Dethleffs i början på 30-talet bygger Tysklands första husvagn, han kallade det helt enkelt "husbil" och har sedan dess utvecklat husvagnar och husbilar! Idag har man hela 6års täthetsgaranti.

Husvagnarna finns i flera olika klasser, från den lilla, lätta och kompakta husvagnen, i trendig stil och attraktiv prisklass som oftast kan köras på ett vanligt b-körkort, till modeller i femstjärnigt lyxboende med påkostade material och smakfulla detaljer!

Utvändigt kan du också välja mellan vit hamrad plåt vilet är standard, eller välja vit slät eller silvermetallic slät om du vill förändra den extriöra designen!

Är du nyfiken på en modell och planlösning som vi inte har hemma, så kan man gå in på dethleffs hemsida och i de flesta modeller gå in och titta i 360 grader interiör och gå runt i vagnarna! www.dethleffs.se

Dethleffs har huvudkontor i tyska alperna, och är därför lite av en vinterexpert, det märks på standardutrustningen, som tex integrerad air-plus-ventilation i takskåpen vilket ger en bra ventilation i vagnen och man undviker kondens, och en mycket välisolerad bodel, men det finns även möjlighet att beställa ALDE-varmvattenpanna till de flesta modellerna. Finns ett ALDE-snow paket som gör det lätt för den som vill vintercampa!

När det gäller säkerheten ligger Dethleffs i täten, då kundernas säkerhet har högsta prioritet. Som standard har Dethleffs därför märkeschassi AL-KO, självjusterande bromsar AL-KO AAA, säkerhetsdrag AL-KO, märkesdäck från kända leverantörer och mycket annat.

 

I en Dethleffs finns flera smarta ideér, standarutrustningar och tillval man kan göra, här kommer några exempel.

Glasfibertak som skyddar mot hårt väder, ventilation som förhindrar kondens, uppfällbar våningssäng som ger ett lastutrymme genom lastlucka/fönster i anslutning, pelarbord som ger mer benutrymme, många olika barnkammarmodeller där även trevåningssäng kan väljas som tillval, sov-gott-system med 7-zons EvPoreHRC-madrasser på ergonomiska ribbottnar i trä, stort kylskåp med volym på minst 142l och 15l i frysfack, praktiska kök med rymliga utdragslådor, varmvatten, gasspis med 3 plattor och elektrisk tändning, truma-värmare eller ALDE, flyttbara spotlights och usb-ingångar och mycket mer. Välkommen in och hämta din katalog för mer information.

C´JOY

C´jo är lite speciell då den kombinerar Dethleffs många kvaliteer med att vara reducerat till det väsentliga. Den är smal, kompakt och lätt, vilket gör den lätt att köra med och dessutom gör de låga vikterna att den kan hängas på mindre personbilar också! Smarta planlösningar med plats för 3 personer.

C´GO

Fräsch och väldigt lätthanterlig modell, även dessa är lite mindre, kompakta och lätta och kan i vissa fall dras på vanligt b-körkort. De ligger i attraktiv prisklass, har stor lastförmåga, har flera bäddar och går att beställa i olika färgglada klädslar! 

CAMPER

Campern är den optimala familjevagnen! Här hittar du hela 15 olika planlösningar varav åtta är barnkammarvagnar, där man dessutom i vissa modeller kan utrustas med trevåningssäng.

Camper har omfattande standardutrustning, väl tilltagna planlösningar samtidigt som en del fortfarande är korta och bra resevagnar. Våningssängar tål upp till 80kg, i vissa modeller går de att fälla upp för större lekyta på golvet eller för lastutrymme. Finns tre fina klädslar att välja mellan!

NOMAD

Elegant modell för den med höga krav, kvalitetsutrustning och omfattande standardutrustning, här hittar man lyxigheter som bl.a extra stoppning i sittdynorna, tvättställ i mineralmaterial och sov-gott-system. Nomad finns i 17 olika planlösningar varav 4 är barnkammarvagnar och riktar sig därför framför allt för resande par men med gott om plats för besökare. I en Nomad bor du inte bara bekvämt utan även med stil!

Tillagd i varukorgen