Välkommen till DS Husvagnar!

DS husvagnar - det lilla familjära företaget med den personliga servicen som ni hittar i härlig miljö ute på landet!

Vi har ett brett sortiment av husvagnar till bra priser och i vår butik tillhandahåller vi reservdelar och ett brett husvagns och camping-sortiment från flera kända märken. Men vi har också valt att satsa på fina presentartiklar och inredningsprylar till hemmet. Behöver ni en gå-bort-present ska ni absolut göra ett besök hos oss! 

Vi har följande öppettider:

Måndag STÄNGT

Tisdag 9.30-17.00

Onsdag 9.30-17.00

Torsdag 9.30-18.00

Fredag 9.30-17.00

Lördag STÄNGT

Söndag 12.00-16.00

Aktuella vagnar som finns hemma hittar ni i vår blocketbutik här!

Glada över att vi även säljer Dethleffs husvagnar! Ett företag som tillverkat husvagnar och husbilar sen 1931! De har ett brett sortiment med husvagnar i flera olika klasser och modeller! Varmt välkomma och ta er en titt på våra Dethleffs! Ni kan läsa mer här.

Butiken

I vår butik har vi ett brett utbud av campingtillbehör, i sortimentet hittar ni allt för både insidan, såsom kökstillbehör, förvaring, olika rengöringsmedel och mycket mer, och för utsidan, som tält, markiser, möbler, grill och grilltillbehör och mycket annat. Dessutom stort utbud av reservdelar och även möjlighet att ta hem det just du söker om vi inte har det hemma!

Inredning & presentartiklar

Här finns något för alla vara sig man campar eller ej, då vi även valt att ta in inredningsprylar och presentartiklar, gåbort-presenter och ätbara godsaker! 

Rice

Vi har ett brett sortiment av Rice fina och färgglada melaminprylar! Funkar perfekt på campingen!

Vi säljer den populära Hinza-väskan hos oss! Den finns i två olika storlekar och vi har alla färgerna hemma i lager, såklart även den senaste i ljusgrå - jättefin! Finns även innerväskor och kylväskor som passar till!

Campingbrickan, ett måste för alla campare! Framtagen av oss på DS Husvagnar och Citronellesagentur! Bor du längre iväg, lägg bara ett mail till oss så skickar vi gärna, maila oss på veronica@dshusvagnar.se

Vi samarbetar med Wasa kredit och Santander och kan hjälpa till med finansieringen av ert nya husvagnsköp. Läs mer här.

Ni kan även följa oss på Facebook och Instagram! Klicka på bilderna så skickas ni direkt till sidan!

Vill ni ser mer bilder här på hemsidan klickar ni här!